Slim & efficiënt
vacatures plaatsen

Multiposting? Job marketing? Close! Job Point is in de eerste plaats een adviesbureau. Op basis van data & insights adviseren we de geschikte jobkanalen voor jouw vacature.

Welke dat zijn? Depends on the job! We stellen een mediamix voor die werkt: van jobsites en social media tot print media en vacaturevideo.

Via deze kanalen gaan wij jouw vacature publiceren. En de sollicitaties komen rechtstreeks bij jou terecht.

...

Jobsites

Jobsites zijn vandaag nog altijd de media bij uitstek om werkzoekende kandidaten te bereiken.
Maar hoe weet je waar jouw vacature het hoogste rendement heeft?
No worries, wij zoeken dat voor je uit en schakelen de meest doeltreffende in!

 • Generalistische sites

  StepStone, Indeed, Jobat ... De generalisten met een succesvol track record. Met hoge bezoekersaantallen.

 • Gespecialiseerde sites

  Gespecialiseerd in specifieke functieprofielen of sectoren (zorg, overheid, IT, engineering ...). Maar ook universiteiten of hogescholen.

 • Job aggregatoren

  De verspreiders. De zoekrobotten die het ganse web rondspeuren naar vacatures.

Social media

Social media advertising? Sounds good? Is het ook. Een goed getargete campagne is onmisbaar als onderdeel van je mediamix. Je bereikt er een groot deel van de passief werkzoekenden mee.

 • Een succesvolle campagne schreeuwt om data expertise en continue opvolging (test, adjust, repeat). Want door doelgericht te adverteren, garanderen we een minimum aantal clicks naar jouw vacature!

 • Job Point geeft je vacature – met banner of video – minimum 10 dagen een extra boost via Facebook/Instagram. De grafische opmaak van je facebookadvertentie is altijd inbegrepen.

 • LinkedIn? Afhankelijk van de functie stellen we een advertentie, job posting of beide voor.

Print media

Soms werkt papier beter. De Zondag, HLN, Het Nieuwsblad, Passe-Partout, ... Afhankelijk van de functie kunnen we jouw digitale campagne versterken met een printcampagne.

 • Van een full page in de grote kranten, tot gerichte zoekertjes in regionale of huis-aan-huisbladen. We kijken hiervoor naar jouw doelgroep en budget, om de gepaste kanalen te adviseren (of af te raden).

 • And last but not least: wij zorgen voor de A tot Z uitwerking incl. grafische opmaak.