Partners

Job Point werkt samen met verschillende gerenommeerde jobsites, nichesites en regionale spelers. Op basis van uw vacature, zoeken we naar de ideale mix van jobsites en stellen we een formule op maat voor. Onze formules zijn verder uit te breiden met verschillende 'boosts' zoals een vacaturevideo, sociale media advertenties enz.

VDAB Monster Streekpersoneel Vacature CareJobs.be Facebook StepStone Jobat VastWerk Careerjet Jobrapido LinkedIn Jooble HLN Indeed SimplyHired Références LeForem Belgievacature Jobsonline Twitter Jobijoba Trovit Actiris Zorgjobs ICT job Werkenbijdeoverheid VVSG Agrimatch Jobkitchen

e.a.

48

Uiterlijk binnen 48 uur op alle jobsites

18.738

Recordaantal views van 1 vacature

570

Uw gemiddelde besparing op 1 vacature

Jobkanalen

Een mix van de juiste jobsites en sociale media ligt aan de basis van een geslaagde campagne.

 • Monster
  Monster

  De technologie van Monster verbindt uw criteria met overeenstemmende profielen op Facebook, Instagram en Twitter. Uw vacature wordt dan automatisch vertoond op de newsfeed van gekwalificeerde kandidaten en op een hondertal sites die zij regelmatig kunnen bezoeken.

   

  www.monster.be

 • StepStone
  StepStone

  Naast de eigen jobsite publiceert StepStone ook op vele partnersites in specifieke functiecategorieën en sectoren. Via hun groot partnernetwerk mikken ze op de juiste doelgroep. Daarnaast staat uw job om de twee dagen weer bovenaan in hun zoekresultaten.

   

  www.stepstone.be

 • LinkedIn
  LinkedIn

  Het LinkedIn netwerk geeft de diepste, meest up-to-date en inzichtelijke gegevens weer van professionals. Deze gegevens gebruikt LinkedIn om door middel van gerichte promoties uw vacature aan te bevelen aan geschikte kandidaten.

   

  www.linkedin.com

 • Indeed
  Indeed

  Indeed is de grootste zoekmotor van allen. Door middel van "clickbudget" worden gesponsorde vacatures prominent vertoond bij relevante zoekresultaten, waardoor uw volgende medewerker op een kostenefficiënte manier wordt bereikt.

   

  be.indeed.com

 • België Vacature
  België Vacature

  Belgiëvacature.be is de vacaturesite met alleen bedrijfsherkenbare vacatures. Uw vacature gaat zo niet verloren tussen alle werving en selectiebureaus en wordt door de jobsite extra geoptimaliseerd en opgevolgd.

   

  www.belgievacature.be

 • Vacature.com
  Vacature.com

  Vacature.com toont uw job a.d.h.v. slimme data aan de juiste kandidaten via het medianetwerk van de Persgroep (HLN.be, Demorgen.be, …) en via relevante jobaggregators.

   

  www.vacature.com

 • Jobat
  Jobat

  Door voortdurende innovaties en doeltreffende partnersites zorgt Jobat voor een maximaal bereik naar de kandidaten die u zoekt. Meer dan 2,7 miljoen actieve en latente werkzoekenden bezoeken op maandbasis Jobat.be.

   

  www.jobat.be

 • Facebook
  Facebook

  Door doelgerichte publiciteit (op basis van o.a. leeftijd, regio, interesses, opleiding ...) krijgt uw jobadvertentie de extra interesse van potentiële latent werkzoekenden. De campagne wordt ook gaandeweg bijgestuurd voor optimaal resultaat.

   

  www.facebook.com

 • Carejobs
  Carejobs

  Carejobs brengt naast de bezoekers aan de site ook via de JobAlert uw vacatures onder de aandacht bij werkzoekenden. Dit zijn vaak ervaren zorgprofessionals op zoek naar een volgende stap/uitdaging. Elk jaar komt ook hun magazine uit.

   

  www.carejobs.be

 • ictjob.be
  ictjob.be

  ictjob.be is een innovatieve jobsite gespecialiseerd in de Belgische ICT-markt. Dankzij een zelfgemaakte zoekmotor die specifiek voor de IT-sector werd ontwikkeld, laat ictjob.be bedrijven toe om de juiste kandidaten gemakkelijk te vinden.

   

  www.ictjob.be

 • vvsg
  VVSG

  VVSG is Steunpunt en belangenbehartiger van de lokale besturen. Daarnaast verzamelen zij actuele en up-to-date vacatures voor werkzoekenden in de overheidssector.

   

  www.vvsg.be

 • Alterjob
  Alterjob

  Sinds 2008 is Alterjob een jobboard actief op VZW's, NGO's, Overheid en Sociale Economie sectors. Alterjob rekent elke jaar op meer dan 500.000 sollicitanten die regelmatig zijn jobsite bezoeken of zijn e-mailalerts ontvangen.

   

  www.alterjob.be